Ons makelaarskantoor Toulouse & d’Udekem is gespecialiseerd in beleggingsverzekeringen. Om U de fiscale en juridische voordelen van dit bijzondere beleggingsinstrument toe te lichten, organiseren wij een seminarie met als thema.

“DE BELEGGINGSVERZEKERING”

Belegging én Verzekering

Hét instrument voor vermogensoverdracht en successieplanning.

De spreker op dit seminarie is Paul van Eesbeeck.

Paul van Eesbeeck is een autoriteit op het vlak van de beleggingsverzekering. Paul is licentiaat Rechten, Fiscaliteit en Boekhoudkundig onderzoek. Hij bezit tevens een postgraduaat verzekeringsmanagement.
Hij is vennoot bij het kantoor Vereycken en Vereycken bvba, docent aan de KU Leuven en ondervoorzitter van de commissie voor aanvullende pensioenen. Paul is auteur van diverse boeken en publicaties in vaktijdschriften en een veelgevraagd spreker op seminaries en vakcongressen. Zijn meest recente werk over de begunstigingsclausule in de levensverzekering kreeg aandacht in de nationale pers.

Wij hebben het genoegen U en Uw partner uit te nodigen voor dit exclusief seminarie dat plaats vindt op

woensdag 29 maart 2017, om 19u30

in het NOVOTEL IEPER CENTRUM
Sint-Jacobsstraat 15
B-8900 Ieper

Ontvangst vanaf 19u30. De conférence start om 20u om te eindigen rond 21u30 met een afsluitende drink. Dit evenement wordt U gratis aangeboden. Gelieve in te schrijven met opgave van uw na(a)m(en) via email op toulouse-dudekem@verzeker.be of via telefoon op 057 20 40 00 of via sms naar 0475 78 19 97, liefst voor vrijdagavond 24 maart 2017.